A la cacera de l’infractor

Ahir dia 27 d’abril sortia en diversos mitjans de comunicació i a diverses pàgines un gran reportatge sobre la persecució d’algunes pràctiques realitzades. Així sortia en titulars : Jocs de guerra clandestins al parc natural del Montgrí i No es pot pescar de nit al riu Ter.
Sembla ser que hi han persones que juguen al Paint ball a les derruïdes i abandonades instal·lacions militars, pot ser de nit, amb nocturnitat i traïdoria però només juguen, potser es tracta d’un parc Natural però hauríeu de veure l’estat real de les instal·lacions, potser hi pot haver perill perquè algun dels insensats que juga faci foc i sigui un irresponsable. Hi poden haver alguns factors que puguin posar en risc algun bé col-lectiu i que aquest bé depengui exclusivament de la irresponsabilitat d’una persona i per aquesta excepció s’apliqui una norma que desemboca amb PROHIBICIÓ, SANCIÓ, AQUÍ NO.
Els pescadors ja no poden pescar de nit perquè fan foc, carai multeu als que facin foc, als que deixin la fotuda brossa irresponsablement però esteu limitant els drets dels ciutadans normals, dels que recordem amb bons ulls aquells dies de la infància en  que amb els pares pujaven set nens al cotxe i anàvem a la platja i de pícnic a la pineda i passaven tot el dia compartint la truita de patates i la “Ensaladilla Rusa” mentre gaudíem del dia, del lloc i del present. És possible poder creure en una societat responsable, educar als irrespensables sense haver de pressionar a la resta dels mortals???

Preocupeu-vos de pagar multes, zones blaves, no jugueu, no pesqueu, no feu, aviat les restriccions de la economia, la falta de comunicació i relació i la pressió latent acabaran per afogar-nos i no tindrà cap sentit treure el cap de casa per simplement viure.

Esta entrada fue publicada en Artícles d'interés, Esdeveniments, General, Societat. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s