Les llistes de Robinson

Aquest matí mentre perdia el temps intentant redirigir una reclamació a la companyia de subministrament elèctric Endesa per els danys causats a la casa dels avis, he pogut assabentar-me a través del portal de l’Oficina de Consum que existeixen unes llistes anomenades Robinson. Aquestes llistes ajuden a que no es rebi spam per part de companyies irresponsables i sense escrúpols que a través d’empreses subcontractades i molts cops treballant des de l’estranger, ens dilapidin a publicitat no volguda. Aquesta pràctica és un abús i sol aportar estrès a la nostra vida, atenent molts cops indesitjadament a una senyora que intenta vendre un producte a qualsevol preu, per tenir un sou a final de mes. Una pràctica vergonyosa per aquestes empreses que viuen de la nostra fidelitat i contradictòriament ens castiguen amb aquest tracte miserable amb clar menyspreu de la nostra voluntat de no ser molestats indegudament.
És trist que els organismes oficials competents en consum no posin fi a aquesta pràctica empresarial abusiva, és trist que no s’exigeixi a les empreses que molts cops actuen com a monopoli que donin el tracte adequat i responsable als consumidors que en definitiva aportem els seus ingressos, el seu sustent.
A banda de les moltes pràctiques abusives com serien els números de telèfon de pagament als que hem de recórrer per posar-nos en contacte amb ells, la manca de transparència de les seves webs i les lectures aproximades, com els mínims de consum aplicables i més un llarg etcètera, tenim l’spam al correu electrònic al convencional als telèfons móbils i fixes i com no amb els sms. És per això que poso el meu gra de sorra per publicitar aquest servei del que m’he adscrit, sense encara poder veure els resultats, perquè mirem de filtrar el millor possible aquests atemptats a la nostra tranquil·litat diària. “Listas Robinson de Exclusión Publicitaria”

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Política, Societat. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s